politiikka

Eduskuntavaalit 2019 — Älä ulkoista vastuuta itsestäsi Arkadianmäelle

Ei ole juuri merkitystä, ketä äänestät, kunhan äänestät. Sillä taas on merkitystä, mihin aikaan heräät huomenna aamulla, mitä teet hereillä ollessasi ja mihin aikaan menet nukkumaan. Kovat tyypit nukkuvat paljon ja tekevät merkityksellisiä eteenpäin vieviä asioita päivästä toiseen.

Yksikään poliitikko ei tee sinulle hyvää tulevaisuutta. Sinä teet sen itse. Vaikka Rinne katteettomasti lupaa sinulle kuussa 100 € enemmän lapaan, sillä ei ole mitään merkitystä. Kenenkään ongelmat tässä maailmassa eivät ratkea sadalla eurolla kuukaudessa.

Vastuun ottaminen on se juttu. Älä anna vastuuta päättäjille. Kansanedustajat kun ilman sopeutumiseläkettä eivät juuri osaa pitää huolta edes itsestään.

Ketä sitten kannattaa äänestää? Äänestä omia tekojasi — lupaa itsellesi omalla ahkeruudellasi elämä, jossa pärjäät upeasti.

(Offtopiccina: Äänestin itse henk. koht. ennakkoon Tere Sammallahtea nro 169. Jos saisin äänestää Stadissa, äänestäisin Mia Nygårdia 210. Miksi? Minulle on tärkeää: vapaus, kapitalismi, verojen lasku, ydinvoiman lisäys, talousliberaalit arvot, vahvat Puolustusvoimat ja haittamaahanmuuttokriittisyys. Tämän poliittisemmaksi blogini ei mene, huoli pois. Tämänkin kerroin, koska niin moni sitä kysyi. Kiitos kysymyksistä! Sitten takaisin asiaan.)

Moni harmittelee, kun poliitikot tekevät huonoa politiikkaa. Ei kannata itkeä. Kannattaa herätä aamulla aikaisemmin ja yrittää kovempaa. Otetaan esimerkiksi verotus. Toki se harmittaa, kun saan maksaa veroja tänäkin vuonna kymmeniä tuhansia, mikä mielestäni on suhteessa tuloihini liikaa, kohtuuttomasti ja liian paljon. MUTTA. Haluan, että veroni ovat ”liian isot”? Miksi? Sehän tarkoittaa, että olen tienannut hiton paljon. Ja se on siistiä.

Omasta hyvinvoinnista (tai pahoinvoinnista) tulee kantaa itse vastuu. Silloin voit itse myös korjata ongelmasi. Mikäli ulkoistat vastuun Arkadianmäelle, et voi korjata ongelmiasi. Silloin olet vain kaunainen kurjuudessa vellova kansalainen, missä ei ole mitään kunniallista. Se on karua, mutta totta — sellainen on välillä totuuden luonne.

Nähdään pankissa,
Roni

Roni_end_2019_1

Roni Arvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, Partner - Bo LKV | Helsinki - 0400 518 888

Myymässä asuntoa?

Haluan auttaa sinua myymään asuntosi parhaaseen hintaan, sinulle helpoimmalla tavalla.

Roni_end_2019_1

Roni Arvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, Partner - Bo LKV | Helsinki - 0400 518 888

Myymässä asuntoa?

Haluan auttaa sinua myymään asuntosi parhaaseen hintaan, sinulle helpoimmalla tavalla.Soita minulle