Tee mitä haluut

”Ei sillä ole väliä mitä muut tekevät. Eivät kaikki sinua tule kuitenkaan koskaan rakastamaan. Turha hyväksyntää on havitella. Tunnet kyllä vihan ja vaikenemisen viiman ihollasi. Mutta ei sillä ole mitään väliä. Kukaan heistä ei osallistu muistotilaisuuteesi. Kukaan heistä ei ole koskaan kanssasi jakamassa eläkettäsi. Eivät he ole osa perintöäsi. On vain sinä, tekemisesi, yksi elämä ja sinulle rakkaat ihmiset ja asiat.”Ville Tolvanen

Otsikolla en tarkoita, että saa olla mulkku. Älä ole. Ole aina kohtelias herrasmies, tyylikäs. Älä vaan välitä, mitä muut ajattelevat vaan tee silti. Ihminen ajattelee itseään noin 95 % kaikesta ajasta, joten pettyisit kuitenkin, jos tietäisit, miten vähän muut ihmiset sinua ajattelevat. He ajattelevat, mutta vain vähän.

Vaikka makaisit peiton alla tekemättä mitään, joku ajattelee kuitenkin, että peittosi on väärin. Älä välitä. Tee. Tiedän, että joidenkin mielestä olen asuntoja paljon myyvä pelle. Mitä sitten? Ei yhtään mitään. Niin on hyvä.

Jos kerran joku ajattelee aina huonoa, eikö olisi järkevämpää tehdä juuri sitä, mitä haluaa ja mistä itse tykkää? Sitä, mistä itse nauttii. Kyllä. Tee mitä haluut. Nauti. Vihaajat keskittyvät voittajiin, voittajat voittamiseen. Eivät vihaajat Porschella aja.


Nauti,
Roni

Roni_end_2019_1

Roni Arvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, Partner - Bo LKV | Helsinki - 0400 518 888

Myymässä asuntoa?

Haluan auttaa sinua myymään asuntosi parhaaseen hintaan, sinulle helpoimmalla tavalla.

Roni_end_2019_1

Roni Arvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM, Partner - Bo LKV | Helsinki - 0400 518 888

Myymässä asuntoa?

Haluan auttaa sinua myymään asuntosi parhaaseen hintaan, sinulle helpoimmalla tavalla.Soita minulle